13 d’agost 2009

We are the Party: shortfilm contest

Els darrers 10 dies s'ha celebrat a Terrassa un intercanvi cultural que ha agrupat joves participants de països com Dinamarca, Lituània, República Txeca, Alemanya, Polònia i Catalunya (amb l'entitat cultural La Vibria com organitzadora). El resultat global de "We are the Party" ha estat esplèndid, gràcies a la iniciativa, creativitat i entrega de cada un dels components.

Una de les propostes ha estat un concurs de curtmetratges. Amb poc marge de maniobra, i tan sols 2 hores per pensar una idea, enregistrar i editar-la, els participants, dividits en 4 equips havien d'elaborar una peça d'un minut de durada que tingués un mínim fil conductor amb la ciutat d'acollida, Terrassa, i que ha acabat donant resultats tan curiosos i estrambòtics com aquestes.









3 comentaris:

Ferran ha dit...

Crec que, com a lector de mi-bemoll, he dd votar el que m'ha agadat més... And the winner is: el primer de tots el de la joguina de corda. Per a mi és el més original. A gustos "colores" diuen.

mi-bemoll ha dit...

De fet, aquest no va ser el guanyador del primer premi, tot i que comparteixo opinió i crec que s'hauria d'haver endut l'estatuilla!

Gemma ha dit...

A mi m'agrada molt el de les surfaces... aixo de viure a la Terrassa alguns problemes de mobilitat deu comportar!
Un peto i bon estiu!