22 de novembre 2008

The Music of Chances

Tot llegint La música del azar (The music of chance), magnífic llibre de Paul Auster, i actualitzant aquest bloc tot pujant-hi discs amb el rapidshare, em vaig dir: "osti, i perquè no fas un bloc apart per anar fent una col·lecció de tot lo que vaig escoltant?". Ni comentaris, ni escrits, ni res. Un lloc solidari per compartir tot lo que jo també em baixo. Porto anys sent un pirata consagrat, i pot ser un bon moment d'anar repartint pels demés també. "Millor acompanyat que sol", vaig acabar afegint.

The Music of the Chances, aquest és el títol escollit. Hi trobaràs bona música i no tan bona, però intentant posar material poc comú i no fàcil de trobar, novetats i coses perdudes.

Que també t'animes? Hi ets benvingut! De moment, els qui hem començat amb això (David, Daniel i jo), en tenim moltes ganes (o al menys, parlo per mi =P).

8 comentaris:

LdS ha dit...

Clap clap clap! Ets l'amo!

Anònim ha dit...

Ja m'ho estic baixant tot! xD

Anònim ha dit...

Un bravo i un suggeriment.
1.Bravo!
2.Podríeu separar els tags de “style” als dels noms del grup. Quan hi hagi proutes entrades serà mes fàcil a l’hora de buscar alguna cosa.

Aquí en teniu una que s’anirà passant :)

gala.

mi-bemoll ha dit...

Bueno bueno, no esperàvem aquesta acollida! =D

Doncs Gala, m'hi he barallat però no en tinc ni idea de com poder serpara etiquetes. =S
Sé que pot ser una mica caòtic i tal, però per això tens el "search" aquest a dalt, per buscar el que sigui, fent un bon filtre.

Si haguessis de triar entre grups i estils, què preferiries tenir etiquetat?

Merci a tots! =)))

Anònim ha dit...

mira, en aquest blog ho han fet ben fàcil http://killedincars.blogspot.com/
no em diguis que no fa goig :)

Anònim ha dit...

ja teniu una altre personeta enganxada a la música que aneu penjant!

alba.

Anna ha dit...

M'agrada molt la idea. I encara més que el títol vingui del grandíssim Paul Auster, una demostració de bon gust literari a més de musical.

La pregunta no anava per mi, però contesto igual. Posats a demanar jo preferiria etiquetes per estils, encara que a aquestes alçades això d'etiquetar estils és, com a mínim, discutible.

Anna

mi-bemoll ha dit...

Anna!

Cert és que podríem estar discutint de cada un dels estils que hem anat etiquetant, però bé, més o menys seguim un criteri , sent així molt fàcil relacionar grups i descobrir "coses" a partir d'altres semblants. Sempre pots posar cullerada si hi ha alguna cosa amb la que discrepes =P

I lo d'etiquetar artites, ara potser no té molt de sentit, però el dia que tinguem 120.000 entrades i t'interessi el Jay-Jay Johanson, per exemple, pot ser interessant tenir-ho tot allí. Com també estava valorant fer-ho amb els països... Ja ho veurem, sempre es pot canviar.

Merci per la col·laboració!! =)