19 de setembre 2007

Festes de la Mercè 2007

Arriba carregat, i de valent, el proper cap de setmana a Barcelona, amb les Festes de la Mercè, que ompliran la ciutat amb un munt d'activitats culturals des del divendres fins el dilluns, principalment. I el tema musical enguany és prou atractiu, amb el BAM i tots els concerts que es realitzaran per diferents espais com el Parc del Fòrum, l'Antiga Fàbrica Damm, la Plaça de Sant Jaume... i no ens podem perdre la cita del diumenge:



Travis
, Antiga Fàbrica Damm. 21.30h

I al Fòrum, a partir de les 23h:
Triángulo de Amor Bizarro
Ghosts
Deluxe
Hard-Fi





Altres dies, grups com Deluxe, Love of Lesbian, The Thrills, Atom Rhumba, Rauxa, Gertrudis, un munt de Dj's, Adrià Puntí, Quimi Portet... En definitiva, una gran varietat de grups per escollir, triar, remenar i escoltar.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Uf! Feie dies que no em conectava i he vist que t'estàs posan al dia amb el blog no? Per recuperar lo de l'estiu.. :p
La veritat és que s'ho han treballat bastant aquet any això de la Mercè, esperem que la pluja no ho espatlli. De totes maneres lo millor està a cobert, i pel que veig no t'ho perdràs tampoc, potser ens veiem per allà cantant re-offender o alguna cosa per l'estil, tot i que ja em fa por només de pensar la gent que hi pot haver.. que això de gratis no t'ho diuen tots els dies.
p.d: he mirat la 1a temporada de QVMT ;)

mi-bemoll ha dit...

Allí ens veurem, potser, si la multitud ho permet.

Jo confio plenament que molta gent farà cap a plaça Catalunya amb aquestos grans artistes com són la Lorena, la cantant de Corrs, Sueño de Morfeo, Nena Daconte... ¬¬' i ens deixaran una mica d'espai.

PD: Si has pogut mirar la 1ra sencera, no dubtis en passar a la segona, que és millor ;) No devia ser tan dolent, no? =P

PD2: Jo, fidel a les meves visites a scaramouche, me sap greu no poder comentar... Ja vaig veure que també feies ressó a la cita =)

Ens veiem!